29. joulukuuta 2010
Viherjauhe ;)
Ainekset: Nokkonen, voikukanlehti, porkkananlehti, persilja, koiranputki, siankärsämönlehti, islanninjäkälä, lutukka, karhunputki, tilli, vuohenputki, väinönputki, sipuli, kumina, muut mausteyrtit. Käyttö: mausteena ruoan valmistuksessa. Esim. keitot, muhennokset, munakkaat, leivonta, tai sellaisenaan voileivän päällä. Pizzoihin, pikkelseihin ynnä muihin. Säilytetään kuivassa.
Tulinen Linssikeitto
250 g punaisia linssejä
1,5 l vettä
2 sipulia
1/2 chilipalko
1 valkosipulin kynsi
4 rkl tomaattipyreetä
1 tl currya
1 laakerinlehti
1 tl suolaa
mustapippuria
1,5 l vettä
2 sipulia
1/2 chilipalko
1 valkosipulin kynsi
4 rkl tomaattipyreetä
1 tl currya
1 laakerinlehti
1 tl suolaa
mustapippuria
Huuhtele linssit huolellisesti. Hienonna sipulit, valkosipuli ja chili. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja kuullota sipulit ja chili pehmeiksi. Lisää tomaattipyree ja curry ja kuullottele vielä hetki. Kaada kattilaan linssit ja vesi. Lisää myös suola sekä laakerinlehti. Keitä noin 20 minuuttia.
Mausta mustapippurilla ja tarjoile hyvän leivän kera.
Voit halutessasi soseuttaa keiton tasaiseksi.
Mausta mustapippurilla ja tarjoile hyvän leivän kera.
Voit halutessasi soseuttaa keiton tasaiseksi.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)
Pilvi – mitä hyötyä liiketoiminnalle vuonna 2018?
https://niklaswallenius.fi/tag/pilvi/ Niklas Wallenius, Perinteinen konesali vs. Pilvi
-
Tyynenä ja pilvettömänä iltana huhtikuun loppupuolella Nuuskamuikkunen tuli niin kauas pohjoiseen, että varjonpuoleisilla rinteillä oli...