11. syyskuuta 2011

OptiMSM

Puhdistamo MSM ei ole rohdos eikä lääke, vaan ihmiselle tärkeä ravintoaine, jolla on monia tehtäviä kehossamme. Se osallistuu mm. terveen ihon, hiusten ja kynsien kasvuun. Keho tarvitsee sitä terveiden sidekudosten ja nivelten toiminnan takaamiseksi, oikeanlaisen entsyymitoiminnan turvaamiseksi sekä hormonitasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan varmistamiseksi.

Aikaisemmin saimme rikkiä enemmän ravinnostamme, mutta ruoan varastointi, ruoanvalmistustavat, kuivatus ja säilöntä sekä säilöntäaineet ovat vähentäneet ravintomme rikkipitoisuutta.

MSM eli metyyli sulfonyyli metaani on orgaaninen rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. MSM auttaa kehoamme mm. energian tuotannossa ja erilaisten tukikudosten rakentumisessa (esim. hiukset, luut, kynnet ja nivelet).

Korkeampina annoksina sillä on saatu myös terapeuttisia vaikutuksia esim. allergioiden ja astman hoidossa, loisten ehkäisyssä, ruuansulatushäiriöissä, niveltulehduksissa, lihasarkuuden ja kramppien poistamisessa. MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ihmisille sekä liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit). MSM toimii urheilijoilla mainiosti lihasarkuuden lievittämiseen ja lihasvammojen parantumisen nopeuttamiseen, koska rikki toimii keskeisessä roolissa tukikudoksiamme rakentavan kollageeni-proteiinin muodostumisessa.

MSM-jauhetta käytetään myös paljon hevosurheilussa ja saatatkin löytää internetistä hevosille tarkoitettuja halpoja MSM-jauheita. Vähemmän laadukkaat ja epäpuhtaat MSM-valmisteet vievät kuitenkin myös epäpuhtaudet mukanaan soluihisi, joten Puhdistamo haluaa tarjota sinulle vain parasta mahdollista laatua, jota edustamamme OPTI-MSM tarjoaa.

Puhdistamon mielipide on, että on erittäin tärkeää käyttää vain laatuvarmennettua MSM:ää. Maailmalla on monennäköistä MSM:ää ja useiden laatu on huonoa. Helpoin tapa varmistaa laatu on varmistua siitä että käyttämäsi MSM on merkiltään OPTI-MSM. OPTI-MSM on ainoa kansainvälisesti luotettu puhdas MSM-laatu, joka puhdistetaan tislaamalla neljä kertaa. Näin saadaan absoluuttisen puhdas jauhe.

Puhdistamo OPTI-MSM käyttö
Aloita käyttö hiljalleen, lisäämällä puhtaaseen veteen 1/2 teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina 1 ruokalusikalliseen asti.

Jos urheilet tai käytät MSM:ää terapeuttisesti, suurempia määriä voi käyttää huoletta. C-vitamiinipitoisten ruokien (mm. Camu Camu) käyttö MSM:n yhteydessä nostaa MSM:n tehoa.


https://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/8097/Puhdistamo-OPTI-MSM

Pilvi – mitä hyötyä liiketoiminnalle vuonna 2018?

https://niklaswallenius.fi/tag/pilvi/ Niklas Wallenius, Perinteinen konesali vs. Pilvi