27. helmikuuta 2013

Camelinaöljy ♥


Greenfinns Luomu Camelinaöljy
 
Erinomainen Omega-3-rasvahappojen lähde. Soveltuu ruoanlaittoon, myös paistamiseen. Alkuperämaa Suomi. Luomutuote.

Camelinaöljy

Öljy puristetaan ruistankio eli kitupellava -nimisen öljykasvin siemenistä kylmäpuristusmeneytelmällä.

Päivittäiseen ruokavalioomme sisältyvistä rasvahapoista suurin osa on Omega 6 (linolini) -ravahappoja. Nykytietämyksen mukaan Omega 3 (alfalinoliini) -rasvahappojen määrää tulisi terveytemme kannalta huomattavasti lisätä.

Kalan syönnin vähäisyyden vuoksi voidaan Omega 3 -rasvahapon suhdetta nostaa käyttämällä Camelinaöljyä. Camelina öljy sisältää Omega 3 -rasvahappoja 39%, kun taas rypsiöljy ainoastaan 11% ja oliiviöljy huomattavasti vähemmän.

Omega-rasvahapposuhde 1:2,6. Omega-3:a 39 % ja Omega-6:a 15 %.

Camelina on monikäyttöinen ruokaöljy
Greenfinn's Camelinaöljyssä on vehreä ja mantelinen aromi. Öljy sopii sellaisenaan kaikkeen ruoanlaittoon, kuten kypsennettyjen vihannesten höysteeksi, kalaruokiin, kaikkeen paistamiseen ja kastikkeeksi salaatille. Se on luontaisten antioksidanttien ansiosta hyvin säilyvää ja kestää hyvin kuumentamista sekä paistamista.

Käyttäessäsi tuotetta ravintolisänä on suositeltava annos 1 rkl päivässä.

Ravintosisältö / 100 ml
Energiaa, 3700 kJ / 900 kcal
Proteiinia, 0 g
Hiilihydraatteja, 0 g
Rasvaa, 100 g
E-vitamiinia, 7,6 mg

Tietoturvavinkkejä

https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet.html Tietoturva-aiheiset neuvot ja vinkit on tarkoitettu muun muassa...