29. joulukuuta 2010

Tulinen Linssikeitto

 250 g punaisia linssejä
 1,5 l vettä
 2 sipulia
 1/2 chilipalko
 1 valkosipulin kynsi
 4 rkl tomaattipyreetä
 1 tl currya
 1 laakerinlehti
 1 tl suolaa
 mustapippuria 

Huuhtele linssit huolellisesti. Hienonna sipulit, valkosipuli ja chili. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja kuullota sipulit ja chili pehmeiksi. Lisää tomaattipyree ja curry ja kuullottele vielä hetki. Kaada kattilaan linssit ja vesi. Lisää myös suola sekä laakerinlehti. Keitä noin 20 minuuttia.
Mausta mustapippurilla ja tarjoile hyvän leivän kera.
Voit halutessasi soseuttaa keiton tasaiseksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pilvi – mitä hyötyä liiketoiminnalle vuonna 2018?

https://niklaswallenius.fi/tag/pilvi/ Niklas Wallenius, Perinteinen konesali vs. Pilvi