250 g punaisia linssejä
1,5 l vettä
2 sipulia
1/2 chilipalko
1 valkosipulin kynsi
4 rkl tomaattipyreetä
1 tl currya
1 laakerinlehti
1 tl suolaa
mustapippuria
1,5 l vettä
2 sipulia
1/2 chilipalko
1 valkosipulin kynsi
4 rkl tomaattipyreetä
1 tl currya
1 laakerinlehti
1 tl suolaa
mustapippuria
Huuhtele linssit huolellisesti. Hienonna sipulit, valkosipuli ja chili. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja kuullota sipulit ja chili pehmeiksi. Lisää tomaattipyree ja curry ja kuullottele vielä hetki. Kaada kattilaan linssit ja vesi. Lisää myös suola sekä laakerinlehti. Keitä noin 20 minuuttia.
Mausta mustapippurilla ja tarjoile hyvän leivän kera.
Voit halutessasi soseuttaa keiton tasaiseksi.
Mausta mustapippurilla ja tarjoile hyvän leivän kera.
Voit halutessasi soseuttaa keiton tasaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti