18. tammikuuta 2012

Tänään mukaani tarttuivat nämä ihanuudet


Simmondsia Chinensis - Jojobaöljy

Jojobaöljyä saadaan Simmondsia Chinensis pensaan siemenistä puristamalla. Arizonassa ja Meksikossa kasvavan pensaan öljyn on perinteisesti tiedetty vaikuttavan myönteisesti ihoon ja hiuksiin. Kosmetiikassa öljyä on käytetty 1970-luvulta lähtien. Kullankeltainen ja kirkas öljy on niin puhdasta, ettei sitä tarvitse ollenkaan kemiallisesti puhdistaa. Jojobaöljy toimii iholla antioksidanttina ja ehkäisee ennenaikaista vanhenemista. Se normalisoi ihon toimintoja ja tukee sen kosteustasapainoa. Öljyllä on myös arpia parantava vaikutus ja sitä on käytetty mm. aknen ja psoriasiksen hoitoon kehitetyissä tuotteissa. 


Tietoturvavinkkejä

https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet.html Tietoturva-aiheiset neuvot ja vinkit on tarkoitettu muun muassa...