Ruoan osuus kotitalouksien ilmastovaikutuksista on yli 20 %.
Eniten ilmastoa kuormittavat eläinkunnan tuotteet,
joista erityisesti naudanlihalla ja juustolla on
suuret ilmastopäästöt. Sitä vastoin kotimaiset avomaalla viljellyt kasvikset ja
hedelmät, palko- ja viljatuotteet sekä metsän ja lähivesien antimet ovat
ilmastovastuullista ruokaa.
ILMANKOS-projekti haastaa ihmiset mukaan Lihattoman tammikuun viettoon!
Jotta lihattoman kuukauden toteuttaminen olisi helpompaa, julkaisemme tällä
sivulla tammikuun jokaisena päivänä Päivi Mattilan laatiman kasvisruokareseptin.
Herkullista vuoden alkua!
Eniten ilmastoa kuormittavat eläinkunnan tuotteet,
joista erityisesti naudanlihalla ja juustolla on
suuret ilmastopäästöt. Sitä vastoin kotimaiset avomaalla viljellyt kasvikset ja
hedelmät, palko- ja viljatuotteet sekä metsän ja lähivesien antimet ovat
ilmastovastuullista ruokaa.
ILMANKOS-projekti haastaa ihmiset mukaan Lihattoman tammikuun viettoon!
Jotta lihattoman kuukauden toteuttaminen olisi helpompaa, julkaisemme tällä
sivulla tammikuun jokaisena päivänä Päivi Mattilan laatiman kasvisruokareseptin.
Herkullista vuoden alkua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti