17. helmikuuta 2011

Top Model

Antti Aron päätoimittama Top Model on 6-12-vuotiaille tytöille suunnattu muotilehti.

Lehden nettisivut löytyvät täältä:
http://fi.top-model.biz/fi/yleiskatsaus.html

Akuliina Saarikosken kolumni aiheesta:
http://areena.yle.fi/audio/1297929675440

"Vasta avatut nettisivut paljastavat karun totuuden jo ennakkoonkin kyseenalaiselta kuulostavasta formaatista. Ohessa muutama lainaus:

"Litteä vatsa on aivan fantastinen! Ei väliä, onko kyseessä lyhyt paita, joka väläyttää vatsasi näkyviin,... vai tuntuuko se yksinkertaisesti vain niin hyvältä!
Vain 10 minuutin päivittäisellä harjoittelulla saat vatsastasi litteän ja kiinteän. Helpoin ja tehoikkain liike on tavallinen sit-up. Makaa selälläsi, aseta jalkasi sopivasti koukkuun pitäen jalkapohjasi maassa ja hieman erilleen toisistaan, ja kurkota sormenpäilläsi polvia kohden. Katso kelloa - ja antaa mennä! "

"Henkilöt, joilla on heikkoa sidekudosta, altistuvat ikävä kyllä helposti selluliitille. Geeneillä on myös osansa tähän harmittavaan appelsiini-ihoon. Ei kannata kuitenkaan luovuttaa ilman taistelua - ihmettä ei tarvitse jäädä odottamaan. "

Lähde:
http://oimutsimutsi.blogspot.com/2011/02/boikotoi-topmodel-lehtea.html

1 kommentti:

  1. Hei!

    Eli kyseiset netti-sivut eivät ole Allerin vaan Mötto Oy:n, mutta sama tuote-perhe kuitenkin kyseessä. Aller irtisanoutuu kuitenkin täysin Möttostä ja lupaa että lehteen ei tule laihdutus yms. vinkkejä.

    Vastustan kuitenkin lehdenkin konseptia. Ei kuulu Suomeen... Mutta ajattelin vain korjata, ettei jää väärää mielikuvaa noiden kahden yhteydestä :)

    VastaaPoista

Pilvi – mitä hyötyä liiketoiminnalle vuonna 2018?

https://niklaswallenius.fi/tag/pilvi/ Niklas Wallenius, Perinteinen konesali vs. Pilvi